Közös futások

Szerdánként 18:00 órai kezdettel tartjuk közös futásainkat.
Gyülekező a Móra Ferenc Múzeum előtt.
Gyere el, fussunk együtt!

Elérhetőségeink

Címkék

Hetedik közös futás

2012.04.04. 22:00 szegedifutok

2012.04.04.-én 9-en jöttünk össze a szerdai közös futásra. A cél a múzeumtól kb. 1,8km -re található újszegedi Holt-Maros volt aminek megközelítéséhez elég volt csak nyílegyenesen átfutnunk a Belvárosi hídon, át a Ligeten majd a Fő fasoron az újszegedi víztoronyig.

A Holt-Marost 2006 környékén rehabilitálták. Elmondhatjuk, hogy megérte. Nem is értem eddig miért nem futottunk erre, a holtág minkét partján végighaladó közel 5,5 km hosszú sétány ideális futóútvonal. Nem is kell más egy jó kis futás hoz mint egy-két futótárs kellemes 20 fok és vízpart, na ez most 100%-ban teljesült. Az biztos, fogunk mi még a Holt-Maros partján futni ;) Útvonal: http://www.endomondo.com/workouts/ldkqhN5-Z78

(A fotókért külön köszönet Lacinak!)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedifutok.blog.hu/api/trackback/id/tr944370296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása