Közös futások

Szerdánként 18:00 órai kezdettel tartjuk közös futásainkat.
Gyülekező a Móra Ferenc Múzeum előtt.
Gyere el, fussunk együtt!

Elérhetőségeink

Címkék

27. Nike Budapest Félmaraton

2012.09.10. 20:00 TSzabi

Nike2012.jpgEljött hát a várva várt nap 2012. szeptember 9. Ádám névnap és nem mellesleg a 27. Nike Budapest Félmaraton időpontja is. A szegedi csapat többféleképpen oldotta meg a fővárosba való feljutást. Volt, aki már hamarabb felment voltak, akik saját szervezésben jutottak fel, és voltunk mi 8-an akik (egy pár napos kisbusz hiányt átvészelve, de végül is) egy tapasztalt sofőr és az ő kisbusza segítségével jutottunk el a versenyre. De ne rohanjunk ennyire előre.

Szeptember 9.-e a verseny napja 5:30-kor találkozó a rakparton, gyors létszám ellenőrzés és már indultunk is. Épp hogy rátértünk az autópályára, amikor Kiss Tamásék megelőztek minket, telefonon egyeztettünk, hogy Inárcson találkozunk. Az út simán telt, gyorsan fogytak a km-ek.

Az inárcsi kávézónál kis pihenés, nyújtózkodás, Tamásékkal pár szó majd irány a verseny helyszíne a Népliget. Köszönhetően az időben indulásnak időben érkeztünk, és az Ajtósi Dürer soron találtunk is parkolót.

Megcéloztuk a versenyközpontot, ahol már alakult a tömeg, jöttek szembe az ismerős arcok, odaköszöntem a bajaiaknak, majd beálltunk a rajtszám/rajtcsomag felvételhez. Szépen haladt a sor mindenki felvette a rajtszámot és chipet.

Nike2012érem.jpg

A BSI Futónagykövet sátornál gyülekeztünk, közben páran eltűntek, gyors én is elugrottam a ruhatárba leadni a táskámat. Még vártunk egy kicsit a sátornál majd elindultunk beállni az egyéni rajtzónákba. Volt még 5 perc a rajtig, elkezdtünk ráhangolódni, Attila a speaker fokozta a hangulatot, visszaszámlálás 3,2,1, Start.

A futást nem részletezném, mindenki beleadott apait anyait és teljesítette az előre tervezett távot. Fáradtan de jó kedvűen indultunk vissza Szegedre.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedifutok.blog.hu/api/trackback/id/tr454775199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sekiwake · http://ennyirefutja.blog.hu 2012.09.18. 23:59:40

Jöhet a beszámoló Paksról is! :-)
süti beállítások módosítása