Közös futások

Szerdánként 18:00 órai kezdettel tartjuk közös futásainkat.
Gyülekező a Móra Ferenc Múzeum előtt.
Gyere el, fussunk együtt!

Elérhetőségeink

Címkék

Vasárnapi hosszú futás

2014.02.16. 14:52 Karsai Ádám

A mai hétvégi hosszú futáson 20 vettünk részt! Ekkora létszámmal hétvégi futásnál még nem találkoztam  Öröm volt látni ennyi embert együtt  És még az időjárás is a kezünkre játszott. Februárban 15 fok?!
A résztvevők: hölgyek: Ibolya SzűcsSija ÉvaKirály MariannEszter TothMakra Ágnes és Dorogi Márta.
Férfi résztvevők: Zoltán DemcsákKároly NeubauerIstvan BodiTamás KissDaniel KokaiLászló MadarászBolváry AntoineBessenyei Zsolt,Szabó PéterZoltán NagyLajos HegeBalázs VasTamás Szoboszlaiés jómagam.
A mezőny együtt kezdte meg a távot Szőreg irányába. Útközben kialakultak a csoportok, ami várható volt ekkora létszámnál  De senki se maradt egyedül 
Az első "visszafordulók" Vas Balázs és Hege Lajos voltak. Ők rövidebb távot terveztek, így a Szőregi Cukrászdánál kanyarodtak vissza felé.
És itt kezdődtek a gondok  Szőregen a Magyar utcán kellett előbb végig futni, majd ráfordulni a Szerb utcára. Na ez nem mindenkinek sikerült  Ki a Szerb utcán, ki a Magyar utcán kezdte a Szőregi kört(mondjuk vissza felé mindenki a Szerb utcán jött  ), de hát aki nem nézte meg a térképet 
Visszafele a Szőregi úti körforgalomnál lecsatlakozott tőlünk Király Mariann, Szűcs Ibolya, Kiss Tamás és Kokai Dániel. Nekik kisebb táv volt betervezve. Nekik kb. 16 km lett a vége, de majd hozzászólásban megtudjuk 
Miután elköszöntünk, Mártival, Péterrel és Istvánnal folytattuk a tervezett útvonalat Újszegeden. Thököly utca - Hársfa utca - Katalin utca - Ágnes utca és a Fő fasor. Nem tudom, hogy az elől lévők is erre jöttek-e, majd szeretném ha megírnátok, hogy sikerült-e betartani az útvonalat  Vagy útközben össze jött egy másik útvonal? 
A Fő fasor elején Anti bevárt minket, és 5-en folytattuk az utunkat. Jó hosszú egyenes következett a Temesvári krt-i kanyarig. Vettünk egy jobbost és folytattuk az utunkat a Bertalan-híd felé. Jöhetett egy kis hegymászás  Lehet, hogy bölcsebb lett volna kihagyni 
Híd végén ismét egy jobb kanyar, rá a Sziléri sgt-ra, majd pár méter után ismét egy jobb kanyar a Római krt-ra. Át a híd alatt és végig a Maros utcán(Anti itt már nem nagyon akart futni, de Mártinak sikerült rávennie  ). Egy kis pihenő a Tisza Lajos krt-i kereszteződésnél(István bánatára  ), majd jöhetett az utolsó egyenes szakasz a Stefánián végig. És végül egy utolsó bal kanyar és végül megérkeztünk a kiinduló ponthoz. Végül 5-en teljesítettük a tervezett útvonalat(na jó, majdnem végig) és a vége kb 20,5 km lett.
Köszönöm a részt vételt mindenkinek! Kellemes pihenést kívánok!

u.i.: Istvánnal még nyomtunk egy kisebb kört a városban is 


 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedifutok.blog.hu/api/trackback/id/tr455816841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása