Közös futások

Szerdánként 18:00 órai kezdettel tartjuk közös futásainkat.
Gyülekező a Móra Ferenc Múzeum előtt.
Gyere el, fussunk együtt!

Elérhetőségeink

Címkék

Ötödik közös futás

2012.03.21. 22:00 szegedifutok

Tisztán emlékszem az első közös futásunkra. 2012. február vége volt, -1 fok épp hogy elkezdett olvadni, mindenhol tócsa, de mi öten már akkor (is) futottunk. Most pedig 2012.03.21-én már az ötödik közös futásunkon is túl vagyunk. A helyszín és az időpont nem változott. 18:00 óra, Móra Ferenc Múzeum, 19 fok, a Tisza-parton rengeteg futó és bizony mi is szépen gyarapodunk, már tizenketten melegítettünk és kezdtük meg a közös futást, persze ki-ki a saját jóleső tempójában.

A kitartót, egyetlen futást ki nem hagyó "magon" kívül szép számmal jöttek kezdő, futni vágyók is, akik nem kis profizmussal vetették bele magukat a közös futásba. Itt szeretném megjegyezni, hogy tudomásunk van több szegedi futóról is akik ugyan olyan kitartással és rendszerességgel futnak mint, mi de időbeosztásuk miatt sajnos nem tudnak eljönni a szerdai közös futásokra. Nekik üzenjük, hogy hétvégékre is tervezünk futásokat ahova természetesen nagy szeretettel várjuk őket is. Az útvonalról annyit, hogy a Felső Tisza-part végénél a csapat nagyobbik része felderítette a Petőfi telepi Göndör sort aminek a végén a "lovardánál" volt a forduló majd vissza a múzeumhoz. Sajnos a közkutak még nem üzemelnek ezért az edzés utáni vízutánpótlás még megoldandó feladat. Összefoglalva: jó idő, sok futó, a végére meglepi Milka csoki :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szegedifutok.blog.hu/api/trackback/id/tr184331832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása